Loading...


PARTYTIME!!

Dit jaar bestaan wij 20 jaar, dus wij hebben iets te vieren! En wie jarig is..trakteert!!
Houd onze website en facebook pagina in de gaten voor leuke acties en events.

Over ons
Aben reclame is een full service signbedrijf die al uw visuele binnen- en buitenreclame verzorgt. Wij leveren u het meest gevarieerde assortiment op het gebied van gevel- en lichtreclame, autobelettering, (car)wrapping, spandoeken, textieldoeken, vlaggen, borden, frames, stickers, drukwerk, textiel, relatiegeschenken, beurs- en standbouw en interieur. U kunt bij ons dus terecht voor het gehele totaalpakket, van ontwerp tot productie en de montage. Voor alle toepassingen werken wij met hoogwaardige materialen, zoals folies van Avery en 3M.

Wij werken met een klein team dat bestaat uit ervaren sign specialisten die nauw betrokken zijn bij elk project. Bij ons kan de klant een hoge flexibiliteit verwachten in de uitvoering van de opdracht. Zowel in het advies bij een opdracht, als in de uitvoering met korte levertijden.

Aben reclame is een door SI’BON Erkend Signbedrijf. Omdat de aanbieders op deze markt sterk in prijs, continuïteit, creativiteit en kwaliteit uiteen kunnen lopen, is het belangrijk om zekerheid te hebben bij opdracht, uitvoering en garantie. SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, hanteert een keurmerk met erkenningsregeling waartoe alleen gerenommeerde bedrijven toegang hebben. Bedrijven die bij de SI’BON aangesloten zijn, zijn specialist op dit gebied en onderscheiden zich door creativiteit en vakmanschap. U kunt er dus zeker van zijn dat u een verantwoorde keuze maakt als u onze producten koopt.

DE JUISTE PRIJS

Scherpe prijzen, en ook vakwerk. Dit is natuurlijk een mooie combinatie. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en komen daarbij tot een passende prijs.

INNOVATIEF & OPLOSSINGSGERICHT

Wij denken in mogelijkheden en oplossingen. Komt u er niet helemaal uit, geen probleem. Wij denken graag met u mee, en proberen zo tot de perfecte oplossing te komen.

SNELLE LEVERING

Na de bevestiging van de offerte kunnen wij leveren binnen 5 – 9 werkdagen. Heeft u vragen over een spoedlevering? Neem dan contact met ons op.

KLANTEN STAAN VOOROP

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Dankzij deze uitgangspunten hebben we in door jarenlange ervaring ons klantenbestand substantieel uit weten te breiden. Wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!